Boek een workshop

Wil je een workshop boeken?

Vul het aanmeldformulier hiernaast in. Ik bevestig je boeking binnen 48 uur. Heb je binnen die tijd geen reactie van mij, dan is er misschien iets mis gegaan. Wees dan zo vriendelijk even zelf contact op te nemen.

Iedere workshop is inclusief ondergrond, uitleg, begeleiding en gebruik van alle gereedschappen en materialen. En natuurlijk koffie/thee met iets lekkers erbij. (Bij de workshop natuursteen kun je je eigen lunch meebrengen.)  Betaling contant of via betaalverzoek tijdens de workshop. Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW

Liever zelf een datum kiezen...?

Ben je met  een groep van 4 tot 8 personen dan kun je een groepsworkshop boeken. Dit is een mooie mogelijkheid voor een vriend(inn)endag, teambuilding, werkuitje, of familiedag. Ieder kan een eigen werkstuk maken, of gezamenlijk een groter. De workshop kan eventueel ook op een eigen locatie worden gegeven voor een groep van 4 tot 15 personen. Afhankelijk van de afstand komt er  kilometervergoeding bij. Meld je aan via het formulier of bel me, en we werken de details voor een leuke workshop  samen uit!

Zoek je een orgineel cadeau ? De cadeaubon is goed voor een leuke creatieve middag ter waarde van 45 euro. Te bestellen via het formulier op deze pagina.

Cadeaubon mozaiek workshop
Aanmelding workshop

Isabellahof 24
5801 LC Venray

info@ellishuijs.nl

+31 (0) 655515368