Mozaïek voor huis en bedrijf

Bezig met je interieur? Kies eens iets heel anders!

Wil je van je keuken of badkamer een echt persoonlijke en unieke plek maken? Of je woonkamer of studeerkamer verfraaien met een kunstwerk dat tegelijkertijd stimuleert en verfraait, zakelijkheid of warmte uitstraalt. Of je tuin of terras omtoveren van een saaie, dertien-in-een-dozijn omgeving tot een waarlijk eigen plek waar je iedere dag van kunt genieten. Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Want met mozaïek ontworpen en uitgevoerd door een mozaïek kunstenaar, heb je écht iets bijzonders in huis. 

Mozaïek is een samenspel van kleur, structuur, glans en mat. Daardoor ziet het er bij daglicht weer heel anders uit dan bij avond. Het resultaat is zeer divers en rijk aan variatie. Een mozaïek kan ingetogen en smaakvol zijn, of modern en kleurrijk. Bijkomende voordelen zijn dat mozaïek duurzaam, gemakkelijk schoon te houden, en brandveilig is. Met zijn exclusieve karakter is het bovendien een goede investering. Allemaal redenen om te kiezen voor mozaïek. En ik kan het voor je ontwerpen en uitvoeren.

Badkamer mozaiek inktvis

Daarbij hou ik rekening met je persoonlijke wensen: wil je graag creatief betrokken zijn, en heb je een persoonlijk beeld of bedrijfsfilosofie, een lied, of een bijzondere herinnering? Dan gaan we samen bekijken hoe dit om te zetten is in mozaïek. Of wil je het liever grotendeels aan mij overlaten? Dat kan ook. Hoe dan ook: ik ga de uitdaging aan om van het mozaïek iets persoonlijks en bijzonders te maken!

Heb je interesse? Neem contact op voor een kennismaking

Badkamer met sterrenbeelden in mozaiek

Mozaiek badkamer sterrenbeelden
badkamer mozaiek leeuw en tweeling

Het proces

Tafel ontwerp mozaiek

Adviesgesprek

Dit eerste gesprek is gratis, een eerste kennismaking, waarbij ik uitleg welke mogelijkheden er zijn met mozaïek. We zullen eerst bekijken hoe je wensen in mozaïek te realiseren zijn. Daarbij hebben we het ook over globale kosten en mogelijkheden voor je budget,

Studie

Welke kleuren en ontwerpen spreken je aan, wat past er bij de plek waar het moet komen? Heb je een persoonlijke wens of bedrijfsfilosofie? We gaan samen op zoek.

Ontwerp

Op basis van de studie maak ik één of meer ontwerpschetsen, waar we er dan in overleg één van uitzoeken.

UItvoering

Nu wordt het achteroverleunen en afwachten, want ik ga voor je aan de slag met het maken van het mozaïek. Dit doe ik meestal in mijn atelier Daarna installeer ik het op de plek waar het moet komen.