TEGEL- OF GLASMOZAIEK
IN EEN MIDDAG

BESCHRIJVING

Maak in een middag je eigen kunstwerk.

Tijdens de workshop kun je een werkstuk maken met tegels, of met glasmozaieksteentjes op een ondergrond van hout.  Als je voor tegel kiest, ben je iets vrijer in je ontwerp. Als je glasmozaïek steentjes kiest als basismateriaal, dan heb je  iets minder knip- en snijwerk. 

 De ondergrond voor het mozaïek is inbegrepen bij de prijs. Kies  bijvoorbeeld  een wit of zwart dienblad, vierkant plankje van 25×25, rechthoekige plank  (met of zonder spiegel), een vlinder, vis, of hart, of een fotolijstje. Alies kan voorzien worden van een schilderijhaakje om op te hangen, of ze kunnen  neergelegd worden als decoratieve onderzetter. De voorwerpen zijn in principe alleen geschikt voor binnen.

Aan het begin leg ik je alles uit over een en ander uit over materiaal, gereedschap en het lijmen op de ondergrond. Dan kun je aan de slag, waarbij ik je natuurlijk met raad en daad terzijde sta. Tussendoor is er koffie/thee/fris met iets lekkers erbij.

Tegen het eind leg ik uit hoe je thuis kunt voegen, je krijgt indien nodig voegmiddel en de instructie voor het voegen mee. Voegen is niet voor ieder werkstukje nodig.

Kosten: 45,-

Duur : 3 à 4 uur