THEMA-WORKSHOP: KERSTBAL

BESCHRIJVING

Maak een mooie kerstbal  om ergens op te hangen waar het maximaal licht vangt en kan stralen.  Als mozaïeken en glas snijden nieuw voor je zijn… geen probleem! Ideaal voor beginners.

Je werkt op plexiglas. Hierop lijm je  stukjes glas, spiegel, glasmozaïeksteentjes, millefiori en glasdruppels. Sommige materiaal is transparant en ander niet, waardoor je leuke effecten krijgt.  Doordat je met kant en klare stukjes werkt, hoef je  nauwelijks te knippen of snijden. 

Aan het begin leg ik je alles uit over materiaal, gereedschap en het lijmen op de ondergrond. Dan kun je aan de slag, waarbij ik je natuurlijk met raad en daad terzijde sta. Tussendoor is er koffie/thee met natuurlijk iets lekkers erbij.

Tegen het eind leg ik uit hoe je thuis kunt voegen, je krijgt indien nodig voegmiddel en de instructie voor het voegen mee. Ook het voegen is bij dit leuke ornamentje snel klaar.

Kosten: 25 euro

Beschikbare data 2022:  woensdag 14 december van 14:00 uur tot 16:30, vrijdag 16 december van 19:00 tot 21:30 en zondag 18 december van 14:00 tot 16:30 uur.