natuursteen/mixed media

BESCHRIJVING

Vrij mozaïek maken met allerlei materialen. Maak wat je hart je ingeeft. Je kunt eigen materialen meebrengen die je graag in een mozaïek wilt verwerken.  (noot: niet alles is geschikt, bijv plastic of hout kan niet) Resultaat: een  persoonlijk mozaïek in cement om buiten op te hangen, neer te zetten of leggen. Ook geschikt om een gedenksteen voor een dierbare te maken.

Ben je een verzamelaar van mooie stenen, glas, schelpen, metaal? Of heb je voorwerpen die iets persoonlijks voor je betekenen?

Wat denk je ervan om er een fantasierijk mozaïek van te maken?  Gevat in cement kun je het in de tuin zetten of leggen en ervan genieten. En wellicht herinneringen ophalen aan de plaatsen of de mensen waar ze vandaan kwamen.

Hier gaat het om het creëren iet moois, maar vooral iets wat betekenis voor je heeft. Neem eerst alle tijd bij het kiezen van het materiaal. Kies een mooie natuursteen, voel en bedenk wat die met je doet. Combineer de steen met glas, schelpen, roestige spijkers.

Eerst maak je je ontwerp in zand , waarbij ik je begeleid bij je zoektocht. Als het voor je gevoel goed is, maken we een raamwerk waarin we cement gieten. Dan pak je alle stukken een voor een op vanaf het zandbed op en legt ze in de cement.

Het stuk moet een dag uitharden, je kunt het na twee dagen komen afhalen.

Kosten: 80 euro, inclusief lunch.

Max. aantal deelnemers 4.

Tijd: 10:00 uur tot 17:00 uur.