Mozaïek Workshops

ontspannen met een creatieve Workshop

Wat is er leuker dan een middag of avond lekker creatief bezig zijn? Individueel of gezellig met een groep vriendinnen, collega’s of familie.

Heb je nog nooit mozaïek gemaakt? Dat hoeft ook niet. Altijd gedacht dat je niet creatief bent? Je zult verbaasd staan over het resultaat.

Mozaïek is de kunst van het samenbrengen: vele kleine stukjes vormen samen een geheel. Daar moet je wel de tijd voor nemen, maar dat is dan ook weer een voordeel. Na een gezellige middag of avond mozaïek maken ben je weer helemaal tot rust gekomen en onthaast.

workshop Tegelmozaiek Ellis Huijs

workshop aanbod

Hieronder vindt je alle mogelijkheden. In  workshop agenda kun je de data vinden waarop ze plaatsvinden.

Ben je met  een groep van 4 tot 8 personen dan kun je in overleg  een eigen datum boeken. De workshop een leuke optie voor een vriendinnen/vriendendag, teambuilding, teamuitje, of familiedag. Ieder kan zijn eigen kunstwerkje maken, of allemaal samen één groter. Neem vrijblijvend contact met me op via de knop hiernaast

Tegel- of Glasmozaïek in een middag

Wil je graag een persoonlijk kunstwerkje wil maken en tegelijkertijd een paar uur ontspannen creatief bezig  wil zijn?

Tuinbol of hart

Maak een mooie blikvanger voor in je tuin.

Decoratieve hanger

Maak een leuke hanger in de vorm van een bal, veer of hart. Met doorzichtig glas lijkt het net glas-in-lood.  Hang hem in je huis of in de tuin, daar  waar hij licht vangt en kan stralen. Ideaal voor beginners.

maak je eigen voetstap

Je eigen voetstap of dat van je kind van kleurrijk mozaïek. Leuk om in je tuin neer te leggen.

NIEUW: WORKSHOP NATUURSTEEN/MIXED MEDIA

Vrij mozaïeken met allerlei materialen. Maak wat je hart je ingeeft. Ideale mogelijkheid om iets je creativiteit de vrijheid te geven.

" Inside you is an artist you don’t know about – Rumi "​